Fallänge nominerad till Stora Turismpriset

Vi ge alla möjligheten att uppleva djuren och naturen.Fallängetorp lantgård i norra Västmanland är länets kandidat till Stora Turismpriset 2014.

– Det är fantastiskt kul att vår satsning uppmärksammas så här, säger Anitha. Vi arbetar för att vår grundsyn om hållbarhet ska genomsyra alla våra verksamheter både vad gäller människor, djur och natur.

Vårt motto är Lantligt för alla. Vi vill öka möjligheten för så många som möjligt att komma till oss för att uppleva djuren och naturen. Priset delas ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism.

Motivering av nomineringen

Stora Turismpriset 2014Genom ett väl genomtänkt koncept med en verksamhet som vilar på flera ben med starkt fokus på tillgänglighet har Fallängetorp lyckats särskilja sig från andra och når en ofta bortglömd målgrupp. Med starkt fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet arbetar Fallängetorp strategiskt och långsiktigt inte bara för ett bärkraftigt och hållbart företag utan även för en levande landsbygd tillgänglig för alla. De erbjuder ett semesteralternativ där alla kan känna sig delaktiga, även om någon i sällskapet har ett funktionshinder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *