Bonde för en dag

Välkomna till oss på Fallängetorp och prova på att vara Bonde för en dag.

Under ert besök kommer ni få en inblick i livet på en ekologisk och KRAV godkänd lantgård. Att vara Bonde är en rolig och lärorik upplevelse och ni deltar allt efter er vilja och förmåga i vår dagliga verksamhet. Följ bondefamiljens jobb under en förmiddag på gården och lär dig mer om hur det är att vara bonde på Fallängetorp.

Klappa en gris, bli kompis med en ko, busa med hunden och lär dig kackla som en höna. Här bor flera hundra får och alltid finns det någon som vill gosa. Kommer du hit på våren får du en upplevelse och om vintern en annan. Vi serverar ett ordentligt bondefika med nybakat bröd, pålägg och tillbehör från gården och lokala producenter. Samtidigt kan ni passa på att ställa frågor till Bonden och lära er mer om livet på gården. Vi besöker alla djuren och matar, klappar och pratar med och om djuren. Turen är tillgängligt för personer med olika funktionsvariationer. Kontakta oss gärna för mer information.

 

Utrustning:

  • rena, oömma kläder efter väder
  • tåliga skor/stövlar
  • handskar

Pris:

  • 500:- per vuxen
  • 395:- per barn 3 – 12 år
  • Barn 0-2 år deltar gratis

Bokning: Boka gärna via hemsidan. Kom ihåg att anmäla om du har någon specialkost.

Vill du ha personlig kontakt är du välkommen att höra av dig på tfn 073-091 87 81 el. info@fallangetorp.se

OBSERVERA att ni inte får vistats i våra djurstallar om ni har varit utomlands inom 48 timmar före ankomst till oss. Detta på grund av smittorisker!

Välkomna att vara Bonde för en dag på Fallängetorp lantgård!