Bo på Fallängetorp lantgård

På Fallängetorp bor du antingen i vårt hemtrevliga, naturnära och tillgänglighetsanpassade B&B och vandrarhem Mellangården, eller i Lillstugan, gårdens mysiga lilla stuga med vedspis i köket. 

Mellangården

Mellangården vandrarhem, Fallängetorp.

Mellangården är ett stort hus med 6st stycken rum, gott om utrymme och en hemtrevlig och familjär atmosfär. Det finns enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum och familjerum. Här finns två stycken vardagsrum/allrum och flera badrum med dusch och toalett.

Bottenplanet i Mellangården är tillgänglighetsanpassat, vilket för en del är en nödvändighet men för oss andra är en ren och skär lyx. Rummen i bottenplan har reglerbara sängar. Här finns också bland annat lyft och rymligt, anpassat badrum. Det trivsamma, fullt utrustade köket har höj- och sänkbara bänkar och skåp vilket gör det tillgängligt och bekvämt.

Av hänsyn till pälsallergiker får djur endast vistas i några av sovrummen i Mellangården.

 

Läs mer om Mellangården.  

 


Lillstugan

För självhushållning i Lillstugan; kött, chark, ägg.

I Fallängetorps Lillstuga kan man nästan höra historiens vingslag från den gamla vedspisen i köket, som ger go mysvärme under årets kalla månader. På övervåningen finns det fem stycken sängar och vill man ha en barnsäng får du låna utan extra kostnad.

Lillstugans kök är fullt utrustat och passar bra för självhushåll. Dusch och tvättmaskin finns i badrummet och när varma vindar blåser kan du hänga kläderna ute på torkvindan i trädgården. Sommartid står utemöblerna under den stora eken och självklart finns det en grill att tillgå.

I Lillstugan är sällskapsdjur välkomna.

 

Läs mer om Lillstugan.

 Hjärtligt välkommen till Fallängetorp lantgård!