Dagsutflykt till Fallängetorp

Att göra en Dagsutflykt till oss kan du göra när det passar dig, helt utan någon förbokning eller anmälan. Trollskogen, Natur-och kulturleden, utegymmet samt möjligheten att kika på djuren som går i sina hagar utanför Mellangården är öppet när det passar dig.

Vid Mellangården hittar ni vår Låghöjdsbana som är uppskattad av barn i alla åldrar. Om de allra minsta barnen tycker att den är svår finns en mindre lekställning, gungor och sandlåda att roa sig med.

Om du kommer på en lördag är vår mysiga gårdsbutik öppen och säljer förutom butikens utbud även fika med kaffe/te/saft och glass. Inte vilken glass som helst utan supersmarrig glass gjord på fårmjölk från En får tacka. Den är glutenfri och en del som är mjölkproteinallergiska kan även äta den. Vi har utifrån tillgång även sorbet. Gårdsbutiken är öppen lördagar klockan 11.00-15.00. 

Besöker du oss övrig tid kan du ringa numret som står på butiksdörren och höra om någon är tillgänglig för att öppna butiken. Observera att ingen servering sker utöver gårdsbutikens ordinarie öppettider.

Ni kan också förboka en grillkasse hos oss, detta går endast att göra inför lördagar. Vi har glutenfria hamburgerbröd och korvbröd.

Det finns bord i trädgården om ni vill ta med en egen fikakorg.