Om oss

Fallängetorp är en lantgård med anor från 1600 – talet och som drivits, fram till 2000 – talets början, som mjölkgård. Efter det sadlade gården om till att bedriva köttproduktion av lamm och nöt. År 2013 bildades ”Fallängetorp för fä och folk” och sedan dess erbjuder vi ett lugnt och rofyllt alternativ till vardagens stressiga och fartfyllda tempo.

Fallängetorp är ett familjeföretag där vi värnar om att tillsammans kunna driva och utveckla gårdens jord- och skogsbruk och med hjälp av djuren, kunna hålla landsbygden öppen och levande. Vi vill med hjälp av våra boenden ge människor möjlighet att få komma nära djuren och naturens vackra och rogivande atmosfär. Något som för oss är en självklarhet men som många inte har möjlighet att få ta del av i sitt vardagliga liv.

Vi som jobbar på Fallängetorp är:

AnithaPerLamm620

Anitha Barrsäter & Per Hellstrand

Värdar, bönder och gårdsägare.

Anitha och Per äger gården Fallängetorp. Anitha sköter, förutom att hjälpa till med alla gårdens sysslor, även det administrativa arbetet. Pers huvudsysselsättning på gården är att sköta de dagliga sysslorna med djuren och jordbruket. Per jobbar även 50% utanför gården.


Häst och vagn i Fallängetorp.Carin Barrsäter

Dotter och delägare.

Carin bor med sin familj på gården och äger och sköter gårdens hästar och höns.

Carin sköter även vissa administrativa uppgifter som fakturering och marknadsföring.


Med zoomen i naturen, Fallängetorp.Stina Barrsäter & Niklas Knutsson

Stina är dotter, delägare och anställd på gården. Niklas är måg och alltiallo.

Stina jobbar med marknadsföring, kundkontakter och allt praktiskt jobb i våra boenden. Niklas är kunnig inom friluftsliv och är bl.a. ansvarig för Zoomarna och han är en av våra utomhusmatlagningskockar.