Lunch till lunch

Vill ni byta vardagens intensiva tempo mot det lantliga lugnet

Kom till oss på Fallängetorp för en ”Lunch till lunch”-konferens och sitt i en lugn och rofylld miljö med djuren och naturen runt knuten. 

Vi kan ta emot grupper om max 14 personer för konferens med övernattning. Ni får njuta av för- och eftermiddagsfika och mat gjord på ekologiska lokala och närproducerade produkter från bland annat gården. I konferenspaketet ingår konferensutrustning med wifi, projektor, blädderblock, svart tavla samt en liten whiteboardtavla. På borden finns dricka och frukt samt någon liten sötsak.

Som tillval i Lunch till Lunch konferenspaketet finns det möjlighet att köpa till aktiviteter som: Bondesafari, Trollens finurliga bonnaquiz, femkamp, skogsbada och Zoomäventyr.

Konferens ”Lunch till Lunch”

Ex. Dag 1 kl.09.00 till Dag 2 kl.12.30.

Vi är flexibla utifrån era önskemål på tider och upplägg. Börja exempelvis med kaffe och smörgås dag 1 och avsluta med lunch dag 2. Vi serverar frukost, lunch och för- och eftermiddagsfika i Mellangården. Middagen kan beroende på årstid tillagas och ätas vid vår gårdsruin i Kina. Då tar vi traktor och vagn till Kina och lagar maten över öppen eld, med skogen bakom ryggen och utsikten över åkrarna. När kvällens mörker sänker sig får ni sova i sköna sängar och när morgonen gryr vakna upp till tystnaden och lugnet på Fallängetorp. Det ingår lakan, handdukar och städning av rummen.

 

För visning och offert vänligen kontakta Stina på info@fallangetorp.se eller 073-091 87 81.

Varmt välkomna till Fallängetorp för en annorlunda konferens!

 

 

Tillbaka till konferens huvudsida