Lunch till lunch med övernattning

Vill ni byta vardagens intensiva tempo mot det lantliga lugnet?

Kom till oss på Fallängetorp för en ”Lunch till lunch”-konferens och sitt i en lugn och rofylld miljö med djuren och naturen runt knuten. 

Vi kan ta emot grupper om max 12 personer för konferens med övernattning. Ni får njuta av för- och eftermiddagsfika och mat gjord på ekologiska lokala och närproducerade produkter från bland annat gården. I konferenspaketet ingår konferensutrustning med wifi, projektor, tv, blädderblock, svart tavla samt en liten whiteboardtavla. På borden finns dricka och frukt samt någon liten sötsak.

Som tillval i Lunch till Lunch konferenspaketet finns det möjlighet att köpa till aktiviteter som: Bondesafari, Trollens finurliga bonnaquiz, skogsbad, Zoomäventyr, mindfulness, crossfitträning, tyngslyftning, klangmeditation mm.

Konferens ”Lunch till Lunch”

Ex. Dag 1 kl.09.00 till Dag 2 kl.12.30.

Vi är flexibla utifrån era önskemål på tider och upplägg. Börja exempelvis med Bondefika med kaffe och smörgås dag 1 och avsluta med lokalproducerad lunch dag 2. Vi serverar frukost, lunch och för- och eftermiddagsfika i Mellangården. Middagen kan beroende på årstid tillagas och ätas vid någon av våra två utomhusmatlagningsplatser, t.ex vid vår gårdsruin i Kina. Då tar vi traktor och vagn till Kina och lagar maten över öppen eld, med skogen bakom ryggen och utsikten över åkrarna. När kvällens mörker sänker sig får ni sova i sköna sängar och när morgonen gryr vakna upp till tystnaden och lugnet på Fallängetorp. Det ingår lakan, handdukar och städning av rummen. Ett givet inslag på denna konferens är en walk and talk längs vår lättillgängliga Natur och Kulturled i skogen bakom Mellangården. För den som har svårt att röra sig har vi Zoom uphill till hjälp. Den tar sig lätt runt på leden i skogen och skapar frihetskänsla, gemenskap och stora leenden.

 

Välkommen att höra av er för offert eller visning inför bokning. Vänligen kontakta Stina på info@fallangetorp.se eller 073-091 87 81.

Varmt välkomna till Fallängetorp för en annorlunda konferens!

 

 

Tillbaka till konferens huvudsida