Lunch till lunch

Vill ni byta vardagens intensiva tempo mot det lantliga lugnet

Kom till oss på Fallängetorp för en ”Lunch till lunch”-konferens och sitt i en lugn och rofylld miljö med djuren och naturen runt knuten. 

Vi kan ta emot grupper om max 14 personer för konferens med övernattning. Ni får njuta av för- och eftermiddagsfika och mat gjord på ekologiska lokala och närproducerade produkter från bland annat gården. I konferenspaketet ingår konferensutrustning med wifi, projektor, blädderblock, svart tavla samt en liten whiteboardtavla. På borden finns dricka och frukt samt någon liten sötsak.

Som tillval i Lunch till Lunch konferenspaketet finns det möjlighet att köpa till aktiviteter som: Bondesafari, Trollens finurliga bonnaquiz, femkamp, skogsbada och Zoomäventyr.

Konferens ”Lunch till Lunch”

Ex. Dag 1 kl.09.00 till Dag 2 kl.12.30.

Vi är flexibla utifrån era önskemål på tider och upplägg. Börja exempelvis med kaffe och smörgås dag 1 och avsluta med lunch dag 2. Vi serverar frukost, lunch och för- och eftermiddagsfika i Mellangården. Middagen kan beroende på årstid tillagas och ätas vid vår gårdsruin i Kina. Då tar vi traktor och vagn till Kina och lagar maten över öppen eld, med skogen bakom ryggen och utsikten över åkrarna. När kvällens mörker sänker sig får ni sova i sköna sängar och när morgonen gryr vakna upp till tystnaden och lugnet på Fallängetorp. Det ingår lakan, handdukar och städning av rummen.

Pris för föreslagen tid:

  • 1 480 kr per person (exkl. moms) med middag i Mellangården
  • 1 790 kr per person (exkl. moms) med utomhusmatlagning vid Kina

För visning och offert vänligen kontakta Stina på info@fallangetorp.se eller 073-091 87 81.

Varmt välkomna till Fallängetorp för en annorlunda konferens!

 

 

Tillbaka till konferens huvudsida