Fallängetorps vandrarhem och B&B Mellangården

Mellangården – Fallängetorps hemtrevliga, naturnära och tillgänglighetsanpassade vandrarhem

Mellangården vandrarhem, Fallängetorp.I Mellangårdens bottenplan finns ett stort, trivsamt och fullt utrustat kök. Ett rymligt samlingsrum som lämpar sig för mindre konferenser och fester. Bekvämt utrustat badrum med rejäl dusch och höj och sänkbart handfat. Det passar såväl dig som är lång, kort eller sitter i rullstol. Där finns ett enkelrum och två stycken tvåbäddsrum.

Övervåningen Mellangården

Mellangårdens övervåning har tre sovrum. Ett av rummen är familjerummet med en dubbelsäng och en bäddsoffa för två. De övriga två rummen har tre bäddar vardera och det går att ställa in barnsäng/spjälsäng i samtliga rum.

På övervåningen finns en hall inredd till allrum med teve, och två separata wc med dusch.

I tvättrummet på bottenplanet finns en tvättmaskin som man får låna samt möjlighet att hänga kläderna både ute och inne när årstiden bjuder torkvärme. På framsidan finns en stor härlig altan i söderläge med utemöbler och grill. På baksidan av huset hittar du vår nya grillplats med sittbänkar runt. I Tallsalen, i skogskanten utanför Mellangården finns vår låghöjdsbana och utegym. Där roar sig både stora och små och tränar på balansen, uthålligheten och kanske även modet.

Av hänsyn till allergiker får djur endast vistas i speciella rum i Mellangården. Det finns möjlighet för dig som vill ha med dig hunder överallt att bo i gårdens Lillstuga. Där är din fyrfota vän mycket välkommen!


Välkommen att bo i Mellangården!