Zoomen

Med zoomen i naturen, Fallängetorp.

Zoomen, eller Zoom Uphill som den egentligen heter, är vårt eldrivna terrängfordon. Med zoomen kan du, med eller utan nedsatt rörelseförmåga, fritt utforska Fallängetorp lantgård och naturen häromkring.

Zoomen är ett roligt och annorlunda sätt att uppleva djuren och naturen på Fallängetorp. Det är en spännande och utmanande upplevelse för oss alla och en fantastisk frihetsupplevelse för dig med nedsatt rörelseförmåga.

Vi kallar det att ”zooma”, att åka dit man vill, tillsammans eller själv, utan att störa sin omgivning och samtidigt ha så roligt att smilbanden nästan spricker.

Det kan gå fort, men upplevelsen kan också ligga i att smyga fram. Men det viktigast av allt – det är du som bestämmer i vilken takt du vill utforska Fallängetorp.

Tur med zoomen, cirka 1,5 timme

Varje tur börjar startar vi med ett introduktionspass med instruktör på en testbana för att lära dig grunderna i zoomkörning. Under turen utforskar du Fallängetorp  tillsammans med guiden, som anpassar turen efter dina önskemål, din förmåga och utifrån den aktuella årstiden. Du kommer nära jordbruket, djuren och får fina naturupplevelser.

Har du nedsatt rörelseförmåga kontakta oss för vidare information.

Pris: 445 SEK/person

Turen förbokas och vi tar emot max fyra deltagare åt gången.

Vi har en lyft om du behöver hjälp att ta dig ur rullstolen och i zoomen. Sele till lyften vill vi att du själv tar med dig.

När du bor på Fallängetorp kan du hyra zoomen för eget bruk, eller boka turer till rabatterade priser under vistelsen på gården.

För bokning och frågor gällande zoomen vänligen kontakta info@fallangetorp.se.


Till bokning och frågor gällande boende.

Till köp ekologiskt kött.


Zoomen – ett bra sätt att komma ut i naturen!