Heldagskonferens på Fallängetorp

Ska ni ta viktiga beslut? Vill ni sitta i en lugn och rofylld miljö och diskutera?

Kom till oss på Fallängetorp och ha djuren och naturen runt knuten.

Vi kan ta emot grupper om max 12 personer för dagskonferenser. Ni får njuta av för- och eftermiddagsfika och mat gjord på ekologiska lokala och närproducerade produkter från bland annat gården.  I konferenspaket ingår konferensutrustning med wifi, projektor, tv, blädderblock, svart tavla samt en liten whiteboardtavla. På borden finns dricka och frukt samt någon liten sötsak.

Heldagskonferens

08:00/09:00 – 16:00/17:00 eller 09.00 – 20.00

På förmiddagen serverar vi kaffe/thé med smörgås på hembakat bröd och mitt på dagen serveras en lokalproducerad lunchen och kaffe på maten. Efter maten tar ni en liten promenad och andas den friska lantluften och njuter av den rogivande naturen innan det är dags för eftermiddagens fortsatta konferens. Vill ni utnyttja lantluften och motionens inverkan på beslut och diskussion så tar ni en walk and talk längs vår lättillgängliga Natur och kulturled i skogen. Som avslut och summering av dagen dukar vi upp eftermiddagsfika med kaffe/thé och godbit.

Vill ni komplettera er konferensdag med tid för att umgås avslappnat och dessutom med en god bit mat så rekommenderar vi att man väljer till Utomhusmatlagning vid vår Gårdsruin Kina. Att efter en produktiv dag få kliva ur arbetsrollen och umgås tillsammans, bygger både gemenskap, tillit och positivitet, något vi alla vill avsluta en bra arbetsdag med.

Vi har även specialanpassade lösningar och är  öppna för era önskemål och behov.

 

Välkommen att höra av er för offert eller visning inför bokningen. Vänligen kontakta Stina på info@fallangetorp.se eller 073-091 87 81.

 

Varmt välkomna till Fallängetorp för en annorlunda konferens!

 

 

 

Tillbaka till konferens huvudsida