Trollskogsvandring för hela familjen

Har stentrollen hunnit in i Trollbo innan solen gick upp? Gårdstomten och Vättarna berättar en historia för både stora och små.

Ta med familjen och vandra med barnen i Trollskogen på Fallängetorp. När alla Trollskogens invånare är hittade finns låghöjdsbanan som lockar barnens intresse och ett utegym för den träningssugna. Om vädret tillåter och ni är grillsugna så finns det en fin Grillplats på baksidan av Mellangården. Till grillen finns det grillpaket på lokala råvaror att köpa om du inte vill ta med dig hemifrån. Inne i Mellangården finns ett stort, fullt utrustat kök för självhushåll som ni såklart får tillgång till under er vistelse hos oss. Kött och charkprodukter finns att köpa i Gårdsbutiken på Fallängetorp.

För att få ut det maximala av er tid på Fallängetorp så bor ni i hemtrevliga Mellangården och efter en god natts sömn och härlig frukost, kan ni boka till att vara Bonde för en dag. Få möta djuren i sin naturliga miljö, klappa och prata med och om djuren, kanske klia omkull en gris eller gosa med ett får. När du är Bonde för en dag så ingår såklart Bondefikat. Bonde för en dag bokar ni i förväg.

För  frågor och bokning mejla info@fallangetorp.se eller ring Stina 073-0918781