Att göra på Fallängetorp och i omgivningarna.

Det finns mycket att göra hos oss på Fallängetorp lantgård. Gårdens aktiviteter växlar med årstiderna. Här hittar ni våra aktiviteter och några tips på sevärdheter och besöksmål i vår omgivning.

På Fallängetorp får du en inblick i livet på en ekologisk och KRAV-godkänd gård och gårdens aktiviteter varierar beroende på årstid. Våren är barnkammarens tid och då kan du bland annat gosa med nyfödda lamm och få möjligheten att prova på att vara Bonde för en dag eller mer.

Här kan du besöka djuren i deras stall och hagar, rida, åka häst och vagn eller tractor och vagn, laga mat ute eller vandra i naturen med en picknickkorg eller varför inte plocka bär och svamp under sommar och höstsäsongen.

Du kan med en cykel eller en av våra Zoomar utforska den rofyllda naturen runtomkring Fallängetorp. Under vintersäsongen kan du åka skidor på flera anläggningar runt omkring oss eller åka skridskor på en närliggande sjö.

På Fallängetorp får både stora och små uppleva vad djuren och naturen har att erbjuda. Här nedanför kan du läsa om våra aktiviteter. För tips på sevärdheter och besöksmål I vår omgivning, klicka här!

Loading…