Att göra på Fallängetorp och i omgivningarna.

Att vara på Fallängetorp är att vara mitt i ett levande lantbruk med närhet till djuren, naturen och stillheten i skog och mark. Här hittar ni aktiviteter både på gården och tips på sevärdheter och besöksmål i vår omgivning.

 

Gårdens aktiviteter varierar beroende på säsong. Våren är barnkammarens tid och då kan du bland annat gosa med 100-tals nyfödda lamm och få möjligheten att prova på att vara Bonde för en dag eller mer. Här kan du besöka djuren i deras stall och hagar, rida, åka traktor och vagn, laga mat ute eller vandra i naturen med en picknickkorg eller varför inte plocka bär och svamp under sommar och höstsäsongen.

Du kan med en cykel eller en av våra Zoomar utforska den rofyllda naturen runtomkring Fallängetorp. Under vintersäsongen kan du åka skidor på flera anläggningar runt omkring oss eller åka skridskor på en närliggande sjö.

På Fallängetorp får både stora och små uppleva vad djuren och naturen har att erbjuda. Här nedanför kan du läsa om våra aktiviteter. För tips på sevärdheter och besöksmål I vår omgivning. 

BONDE FÖR EN DAG
LAGA MAT TILLSAMMANS
SKOGSBADETS MAGI

 

 

 

 

 

 

 

ZOOM UPHILL
BONDE FÖR EN HELG
TROLLSKOGEN OCH LÅGHÖJDSBANAN

 

 

 

 

 

 

 

Att göra i omgivningen

 

 

SVARTÅDALENS RIKA NATURUTBUD
DESTINATION SALA
KÄLLAN TILL KRAFT OCH ENERGI